maanantai 17. marraskuuta 2014

Ruusuja ja tissejä


En ole kirjoittanut aikaan. Pitkään aikaan. Eikä sille ole edes mitään oikeaa selitystä. Joten unohdetaan se.

Reilu viikko sitten oli taas se hieno tapahtuma jota odotan innokkaammin kun tapahtuman hienous vaatisi: UFFin euron päivät. Tällä kertaa oli ihan missiokin. Lähdin etsimään collegepaitoja tuunattavaksi. Koska näin sellaisia varmaan Pinterestissä. Ideana oli etsiä isoja paitoja, jotka kavennan. Koska olen kasvanut niin vanhaksi, että en tahdo jäädyttää alaselkääni talvisin, vaan tahdon paitoja, joita ei tarvi jatkuvasti kiskoa alaspäin.

Harmaata lähdin etsimään. Se oli haettu väri. Nätti vihreä oli mukava yllätys. Ja kaiken maailman mammavaatteiden joukosta löytynyneestä räikeän korallista en ollut osannut haaveillakaan. Tuunailun aloitin siitä harmaasta, koska siihen oli selvä sunnitelma. Tahdoin ristipistoja ja kitchiä. Koska pidän molemmista. Ristipistoihin piti valita vaan sopivan epäsopiva ja paitaan tarpeeksi kiltti sana ja sitten muokata valmiita ristipisto-ohjeita omiin tarkoituksiin sopiviksi. Asetteluidea tuli kyllä suoraan internetin uumenista.


Joten kavennusta, hihojen lyhennys, lisää kavennusta ja kolme iltaa sohvannurkassa kirjontalankojen kanssa.


Joku yllättyi kun sanoin tehneeni paitani itse, koska se kuulemma näytti siltä, että olisin ostanut sen ehkä Lontoosta. Otin sen huomattavana kohteliaisuutena. Olen jo onnistuneesti käynyt se päällä juomassa chili-mango alen (keijunpierua saa nyt myös oluena!) lähikuppilassa, viettänyt noloa pariskuntailtaa gin-tonicin kanssa ja vielä punaviiniäkin olen juonut siellä samassa kuppilassa. Olen siis koko viikonlopun ilmeisesti tissutellut samassa paidassa. Sellainen on aina joko siistä tai säälittävää ja aion päättää, että se oli mielestäni siistiä.


Joo, siistiä. Boobs.    

3 kommenttia:

  1. JOU.... kyllähän tässä jo odoteltiin sun kirjoituksia ja kuvia :-)

    VastaaPoista
  2. Ristipistoruusuja miehustassa. Tiedät mitä ajattelen.
    (.. ja silti tahtoisiin tuollaisen paidan koska se on niin hieno!)
    ....ja-aa nyt ajattelen Häntä jälleen.

    VastaaPoista