perjantai 5. joulukuuta 2014

Hirveen ihanaa

Olen jo kohta vuosia etsinyt luontoliiton tai vastaavien eläincollegeja kirpputoreilta. Hämmentävää sinänsä, että kaikilla tuntui olevan niitä paitoja kun olin yläasteella, mutta kirppareilla en ole törmännyt yhteenkään. Eivätkö ihmiset tahdo luopua niistä vai? Johtui se mistä syystä vain, en ole sellaista onnistunut löytämään.

Collegen tuunaushuumassani tulin poimineeksi kirpputorilta tummansinisen hupparin. Siitä tulisi mekko. Nyt piti löytää vain toinen mahdollisimman saman värinen paita. Seuraavalla kirpputorilla sellainen roikkui tangossa. Nappasin sen itselleni ja silmäni levisivät. Hirviä! Se oli juuri sellainen eläincollege mitä olen etsinyt. Siinä ei ole norppalogoa, mutta muuten kuvitukseltaan juuri sellainen mitä etsin. Jos olisin saanut päättää itse millaisen olisin löytänyt, olisin tahtonut tummanpunaisen, keltaisen tai vaaleanharmaan ja pöllöjä, siilejä, pupuja, oravia tai sellaisia. Mutta juuri nyt tuntuu, että hirvet sinisellä pohjalla ovat hienointa ikinä.


Sain heti paikalla hirveän (hah haa) inspiraation. Pitäydyin mekkoideassani, hirvipaita pääsisi tietysti yläosaksi. Sitten kitschajatukset puskivat pintaan ja ajattelin värikästä kirjontaa, lasihelmiä, paljettejä ja kaikkea ihanaa. Sitten kurvasinkin heti kotiin ja levitin kirjontalangat ja lasihelmet pitkin sohvaa. Se oli helppoa, koska olin yksin kotona.


Siitä tuli juuri niin siisti kun ajattelin, ehkä jopa siistimpi. Ihana tummansininen kirjailtu hirvimekko. Hirviä koristeltu Intialaisiksi elefanteiksi. Se on niin pehmoinen sisältäkin. Ja mukava päällä. Pelkkiä hyviä asioita löytyy tästä.

Se on päälläni nyt kun kirjoitan tätä, mutta siitä ei ole kuvaa, koska kamerani on latauksessa. Joten joskus toiste se. Pelkkä mekko saa nyt riittää, ilman Heiniä.


Hirveen ihanaa.   

3 kommenttia:

 1. Tosi hieno siitä tuli, aluksi kun luin tätä ihmettelin miten collegetakista tulee mekko? Mutta tulihan siitä, mietin vaan varmaan sitä vetoketjua... Hieno ja hirveen ihana siitä tuli. Huomenna näkyykin telkusta hienojakin mekkoja taas Saulin juhlissa. Mukavaa Itsenäisyyspäivää sinnepäin.

  VastaaPoista
 2. Helmaosa on hupparin takaosasta ja hihoista. Edestäkin olisi saanut toki suirot leikattua, mutta en halunnut siitä ihan tilkkutäkki versiota. Ja hyvin riitti helmaan tavaraa ilman etukappaleitakin. Aika massiivinen oli tuo huppari meinaan. Jos olisi sitä tahtonut käyttää sellaiseen, olisi hihojakin pitänyt lyhentää 15 senttiä. Siitä voi päätellä minkä kokoinen teltta se oli päälläni.

  VastaaPoista
 3. Hirveen hirveen nätti!

  T: Tiina

  VastaaPoista