sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Viskiä internet täynnä

Eilen join illalla lasillisen appelsiiniteetä Fireballin kanssa ja ajattelin, että kylläpä Fireball on hyvää. Se sopii niin moneen juomaan ja syksyyn ja talveen. Voi sen ihania kaneliaromeja. Sitten ajattelin, että kirjoitan siitä blogiin.


Kun sitten kävin facebookissa, joku oli linkannut uutisen, jossa yksityisiä blogeja oli kielletty mainitsemasta sanaa "viski", koska se mainosti olut- ja viskiexpoa, ja alkoholin mainostaminen on kiellettyä. Ajattelin, että onpa hölmöä. Sitten noin kaksi tuntia myöhemmin koko faceni oli täynnä samaa linkkiä, ihmisten statuksia viskistä, ihmisten kuvia viskistä ja viskiä ylipäätänsä. Ja äkkiä suunnitelmani kirjoittaa Fireballista olikin täysin ajankohtainen.

Varsinaisesti se ei ole viskiä, vaan viskilikööriä. Kanelin makuista viskilikööriä. Ja se on mahtavaa. Kuten olen aiemmin jo todennut, se sopii omenamehuun (kylmään ja kuumaan), jaffaan (vaikkei ehkä uskoisi) ja nyt todistetusti myös teehenkin.


Oma pulloni on jo ihan lopussa. Ja koska kaneliaromit sopivat syksyyn ja talveen ja kauppojen somisteista voi päätellä jo joulunkin olevan ovella, pitää ehkä ostaa loppuvuotta varten uusi pullo. Sitä on sitten hyvä liruttaa kuumaan omenamehuun (tai ehkä lämmitettyyn siideriin) ja käpertyä viltin sisään. Niin aion tehdä.

Suosittelen muillekin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti