lauantai 6. syyskuuta 2014

Soutukisoissa

Kävin soutukisoissa (yliopisto vastaan ammattikorkeakoulu) ja se oli jännää. Itseasiassa niin jännää, että kun paikalle ui pari sorsaa, olin ihan että "Sorsia! Mahtavaa!" ja sitten kuvasin vain niitä.

En sano, ettäkö kaikissa soutukisoissa olisi vähän tylsää. Mutta näissä vähän oli. Koska 1) olin paikalla yksin (koska kaikki jotka tunsin olivat soutamassa) ja sellainen voi olla vähän tylsää. Yritin viihdyttää itseäni paikalla olevilla mahdollisuuksilla, mutta kun olin käynyt yliopistolla vessassa ja tökkinyt rantakiviä kaisloilla, olivat ne sorsat ainoa mahdollisuuteni. 2) Jos kisat olisivat olleet vähän nopeatempoisemmat, se olisi varmasti ollut mielenkiintoisempaa. Mutta nyt kirkkoveneet (älä naura, olet aikuinen) olivat näkyvillä muutamia minuutteja ja sitten katosivat kiertämään 25 minuutin lenkin, ennen kun taas ilmeistyivät pariksi minuutiksi ja tulivat maaliin.

Mutta siellä oli sorsia! Jee!


Tadaa! Kuva varsinaisista soutajista (ei kuitenkaan soudusta). Kaikki selvisivät maaliin, kukaan ei hukkunut, yliopisto voitti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti