sunnuntai 24. elokuuta 2014

Lievä Ikea pettymys

Äiti luovutti oman Ikea-kataloginsa mulle, koska sille se jaettiin kotiin ja se ei tarvi sitä ja mulle sitä ei jaettu ja tarvitsen sitä. Tai no, varsinaisesti en TARVITSE sitä, mutta tykkään selata sitä ja se on aina sellainen ihana syksyn merkki, tuo Ikea-kataloogi. Tigerin jälkeen se on se kauppa mitä kaipaan eniten, vaikka en viimeisen vuoden aikana olevaan ostanut sieltä varmaan muuta kun syötävää ja lautasliinoja.

Ja kaikkea kivaahan siellä taas tuntui olevan. Mutta kokonaisuuteen olen vähän pettynyt. Missään vaiheessa ei ollut sellaista oloa, että asuisinpa tuolla, tai onpa hauskasti aseteltu huonekalut, tai kiva idea. Ei mitään. Lievä pettymys.


Toivon ensi vuodelle inspiroivampaa katalogia.  

2 kommenttia:

  1. Tiedättehän ne ikean pikkuiset neliskanttiset pöydät joita saa ihan liian halvalla ja jotka lopulta päätyvät kummittelemaan hylättyinä jätekatoksiin, betoniparvekkeille ja kierrätyspisteisiin. Ja ne muutkin puodin näpsänkäpsät kalusteet jotka kotona paljastuvat vähän liian mataliksi, vähän liian muovisiksi ja muuten vaan hajoavat sillalailla vähän että se ärsyttää, mutta esine voisi vielä kelvata johonkin.. ah, tajuatte mitä tarkoitan. Nuo kukkajakkarat/kukkajalka, siinä on selvästi seuraava riesa tuloillaan.Lyödäänkö vetoa?

    VastaaPoista
  2. :D toki tiedän mitä tarkoitat. Enkä yhtään ihmettelisi jos näin olisi. Jotenkin tiedostan sen itsekin. Joo, onhan se hauska, mutta kannattaako mun oikeasti hommata moista? Tuskin kannattaa. Mutta tuon alimman tarjottimen kyllä tahdon.

    VastaaPoista