maanantai 18. elokuuta 2014

Viininurkka: Santa Tierra (ja ravintolapäivä)

Kun ravintolamme oli pistetty kasaan, teimme kuten kaikki muutkin jotka ovat joutuneet heräämään seitsemältä sunnuntaiaamuna, otimme päikkärit. Sitten minä ratkaisin rikoksia Criminal casessa, koska en ollut voinut tehdä niin koko päivänä ja avoke lähti heittämään kiekkoa jonnekin metsään. Sitten myöhemmin kun olimme syöneet ylijäämäpekonia ruisleivällä ja lyyttääntyneitä muffinsseja superextrakuorrutteella, meidät kutsuttiin lähikuppilaan käymään läpi ravintolapäivän antia toisten yhden päivän ravintoloitsijoiden kanssa. Ja sitten teimme niin. Ja maistoimme talon viiniä. Koska se oli vaihtunut.


Ja parempaan suuntaan kyllä. Santa tierra oli oikein kelpo tavaraa. Sopi ruuasta puhumisen kanssa ja sopi myös Yatzyyn, jota pelattiin myöhemmin. Maistui hyvin vähän liian lämpimänäkin. Täyteläistä ja pehmeää ja punaista, siis kaikkea mitä punaviiniltä saattaa odottaa.

Mutta kuva paljastaa, että lasi voisi olla puhtaampikin. Huulirasva jäljet aiheutin kyllä minä, mutta nuo harmaat vesitahrat ovat ravintolan sotkua. Aijaijai.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti