keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Hötäkkä

Sain eilen illalla ilmoituksen postipaketista kännykkään. Tiesin sen tulevan, mutta odotin sitä vasta loppuviikosta. Sitten päätin varmuuden vuoksi tarkistaa, onko postin osoite se mikä tekstarissa sanotaan, vai onko se mennyt ehkä jonnekin ärrälle, tai jotain. Postin sivuja klikatessani huomasin postin olevan auki kahdeksaan. Nopea vilkaisu kelloon, 19.52. Sitten juoksin.

Koska en mitenkään voinut odottaa. Sain työhuoneen ovelle tehtyä aika komean mattovallin mennessäni. Makuuhuoneessa kaaduin, kun juoksin ja riisuin verkkareita samaan aikaan. Avaimet lattialta, ulos ovesta, hissiin, pyörälle, postiin. Ehdin minuttia vaille.


Jostain syystä posti oli ihan täynnä ihmisiä. Vuoronumeroni oli 110 ja juuri palveltiin numeroa 90. Joten jouduin odottamaan. Sitten huomasin miten naurettavalta turkoosit kukkasukkani näyttivät balleriinoissa. Mutta A) ei ollut aikaa sitoa tennarin nauhoja eikä edes B) ottaa sukkia pois. Lisäksi mietin olinko jättänyt uunin päälle. Olin käyttänyt sitä aiemmin päivällä ja tapojeni vastaisesti en ollut tarkistanut sitä lähtöhötäkässä.


20.15 pääsin lähtemään postin viimeisenä asiakkaana. Sivuovesta, koska pääovi lukittiin jo. Kävi ilmi, että olin sammuttanut uunin.

Mistä tämä hötäkkä ja miksi en voinut odottaa tähän päivään? Koska tämä.


OLYMPUS PEN Lite E-PL5. Paras synttärilahja ikinä! Aion täyttää 30 ensi vuonna uudestaan <3  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti