lauantai 10. toukokuuta 2014

Tulta ja rintoja jouluksi /1&2

Kyseessä on suuri joulukuusenkoristeet 2014-projekti. Ymmärrän kyllä, että on toukokuu. Mutta jos on päättänyt tehdä joulukuuseensa 23 pientä topattua mytologista hahmoa, pitää aloittaa ajoissa. Ja vaikka ne kuuseen ovatkin menossa, niiden tekeminen ei varsinaisesti ole jouluista, koska ne eivät varsinaisesi ole jouluisia. Ei tonttulakkeja, joulupukkeja, enkelinsiipiä, lumiukkoja tai lahjapaketteja. Ainoastaan mytologisia olentoja jotka todennäköisesti tahtovat houkutella sinut ennenaikaiseen kuolemaan. Ja se jos mikä on jouluista.

Oikeastaan feeniks on ihan kelpo kaveri. Se syttyy palamaan kuollessaan ja syntyy sitten aina uudestaan tuhkastaan. Se tulee apuun kun sitä tarvitsee kipeimmin ja sen kyyneleet pelastavat jopa kuolemalta.


Merenneidot eivät ole lainkaan niin käteviä kumppaneita kun feenikslinnut. Ne vain kutsuvat sinut laulullaan paikalla, upottavat laivasi ja sitten sinut. Ja koska en usko, että oikeat merenneidot käyttäisivät simpukkabikineitä, kysyin ystäviltäni ovatko tissit jouluisia. Monet olivat sitä mieltä, että olivat. Jostain syystä se ei yllättänyt minua.


Enää 21 jäljellä.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti