lauantai 17. toukokuuta 2014

Makiaa mahan täydeltä

Tiedättekö mistä sitten tykkään? No ravintolapäivästä. Se on kyllä hieno päivä. Ehkä pistän oman ravintolan elokuussa pystyyn.

Joskin se tarkoittaa, että en voi käydä muiden ravintoloissa...valintoja, valintoja.


Tänään herkuttelin. Kirkkopuistossa söin jättimäisen mokkapalan ja macaroneja. Vaaleanpunainen swiss buttercream ja keltainen lemon curd. Hitto kun tuo vaaleanpunainen oli hyvää. Harjulla nautin suklaabriossin.

Olen saanut sokeria varmasti monen päivän tarpeeseen. Mutta niin ravintolapäivässä monesti käy. Suolaiset vaihtoehdot ovat yleensä koko ateria ja se ei käy jos tahtoo käydä monessa paikassa. Ei siinä että valittaisin. Tykkään herkuista. Kyllähän sitä silloin tällöin on hyvä syödä niitä päivälliseksi.



  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti