lauantai 7. kesäkuuta 2014

Lauantain melkein valkovenäläinen

Pyysimme tuparilahjaksi alkoholia. Koska kaapin perukoilla pyöri vain usean vuoden vanha absintin loppu ja Jägermeisteriä (jota kumpikaan meistä ei juo) ja ajattelimme, että olisi kiva kun kotona olisi hädän varalle pulloja. Mitä jos puhkeaakin äkkiä spontaanit drinkkibileet, eikä kotona ole edes vodkaa? Kyllähän sellainen on melkein hätätilanne.

Ja sitten saimme pulloja. Kaikenlaisia. Ja sitten olin yksin lauantaina kotona ja ajattelin, että Midsomerin murhiin sopisi kivasti joku drinkki. Gin tonic tietysti parhaiten.

Mutta meillä ei ollut giniä. Sitä pitää itse mennä ostamaan. Kävin läpi pulloja kaapissa ja mietin mistä teen itselleni juoman. Kermaliköörin (jopa minttusuklaan) avaaminen tuntui jotenkin suurelliselta, koska joutuisin viemään sen avattuani jääkaappiin. Mutta meillä oli suklaalikööriä. Josta en oikein tiedä minkä kanssa sitä pitäisi juoda. Maistoin sitä tietysti pelkältään, mutta sitten miksasin sitä maitoon ja siitä tuli aika hyvää. Se ei maistu valkovenäläiseltä, mutta siitä tulee se mieleen.


Melkein valkovenäläinen

4 cl suklaalikööriä
maitoa
jäitä
On the rocks -lasi

Laita kaikki lasiin. Nauti sateen jälkeisellä parvekkeella.


Kippis.


    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti