perjantai 13. kesäkuuta 2014

Tea & biscuits

Päätin tarjoilla itselleni teen kanssa keksejä ja katsoa muutamat viikolla missaamani Britannian paras leipomo -jaksot.


Ymmärtääkseni oikea keksivalinta olisi ollut HobNobs, mutta niitä ei ollut kaapissa. Eikä meillä ole sellaisia maagisia kaappeja jonne keksit ilmestyisivät toiveesta, vaan ne pitää tehdä tai ostaa itse. Joten kyse oli enemmänkin siitä, että kukaan ei ollut ostanut HobNobseja. Eikä ihmettele yhtään, kovin hyviähän ne eivät ole. Mielestäni suklaakaurakeksit sopivat oikein hyvin.

Britannian paras leipomo on parasta mitä ruokarintamalla tulee telkkarista. Ainakin kun Koko Britannia leipoo ja Australian Masterchef loppuivat. Katsoin toki kun kaikki pohjoismaatkin leipoivat, mutta kyllä se alkuperäinen oli paras. Ja mikään Masterchef ei ole niin hyvä kun Australian Masterchef (täysin päinvastaisesti Grand Design Australia taas on huono ja brittiversio on paras).

Enkä ole edes ainoa joka meillä katsoo Britannian parasta leipomoa (tai Grand Designia). Katsomme monesti poikaystävän kanssa yhdessä ja arvuuttelemme aina osioiden jälkeen kuka pääsee jatkoon.


Ja kyllähän se niin on, että jos tuomarit ja kuvauspaikka on laitettu sopimaan yhteen, niin siinä on ohjelma jonka eteen on nähty vaivaa.

Nyt mieleni tekee vaaleanvihreää kesämekkoa. Ja kakkua.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti