torstai 12. kesäkuuta 2014

Niin paljon suunnitelmia

Olen tekemässä torkkupeittoa, tai neljää. Koska en osaa päättää millaisen tahdon.


Ehkä sen pitäisi olla mustavalkoinen ja tuoda mieleen salmiakin (ja ehkä sinne voisi lisätä vähän punaista) tai ehkä sen pitäisi olla vaan kaksivärinen chevronraita. Luultavasti kuitenkaan en lähde mihinkään sekametelisoppaan kuten alhaalla. Enkä enää osaa edes kertoa miksi koin tarpeelliseksi yhdistää hatun, kalan ja porkkanan.

Ihan liikaa ideoita.  

3 kommenttia:

 1. 1. vasemmalla missä on oliivia ja harmaata, se miellyttää silmää varmaan vielä vuosienkin jälkeen, ettei heti kyllästy.

  VastaaPoista
 2. Mie kannatan sitä harlekiinikuviosta missä on ainakin okraa, turkoosia, mustaa ja punaista. Selkeitä, hauskoja kolmioita! Chenvoraitojen kanssa saattaa iskea vielä raivokohtaus kesken tekemisen, kuvio kun on niin levoton itsessään.
  Musta-valkoiset kuviotyöt kuuluvat samaan kastiin.. aloitat hyvillä mielin ja huomaat pian omistavasti kiukuttavan kasan mustia tilkkuja joissa on liikaa valkoista nöyhtää ja valkoisia tilkkuja jotka ovat suttaantuneet mustiin langanpätkiin ja kaikenmoiseen roskaan, ja sitten vielä pistät neulalla sormeesi kesken valkoisen tilkun.. (harjoittelin kerran intarsiakirjontaa mustavalkoisilla tilkuilla ja itkuhan siitä oli tulla).
  Heini stemppii!

  VastaaPoista
 3. Oikeasti tarve on useammallekin viltille. Tai no oikeastaan meillä on kyllä monta fleecevilttiä, tarve on enemmänkin tehdä kivempia vilttejä ja käyttää niitä nykyisiä vanun asemasta välissä. On siis mahdollista, että teen oliviivinvihreän ja tuon sinappi-roosan ja mahdollisesti harmaa-valkoisen chevronin pinkillä tereellä. Mutta sen näkee sitten kun oikeasti pääsen alkuun.

  VastaaPoista