maanantai 23. kesäkuuta 2014

Viininurkka: Hannibal (ja juhannus)

Näin sen löysin: Päätin Alkossa ostaa punaviiniä juhannusta varten ja harhailin punaviinihyllylle. Päätin ostaa Espanjalaista punaviiniä, sen kunniaksi että Espanja tippui MM-kisoista. Koska ilmeisesti Espanja pelaa huonoa jalkapalloa ja mielipiteeni perustuu täysin siihen mitä avoke sanoo, koska itselläni on hyvin vähän mielipiteitä jalkapallosta. Sitten siinä Espanjasta tulleiden viinien joukosta pongasin lempisarjamurhaajani mukaan nimetyn viinin. Ostopäätös oli välitön. Eikä elefantistakaan ollut haittaa.

Hyvää oli. Lapun mukaan Hannibal olisi hyvin vähätanniinista ja marjaisaa. Ja niin se oli. Vähän kun olisi mehua juonut. Mikä ei välttämättä aina ole hyvä asia, koska jos viinisi maistuu mehulta, sitä voi tulla kulauttaneeksi huomattavan nopsassa tahdissa. Joten itseään pitää vahtia. Pullon mukaan se sopii pastan ja pizzan kanssa. Itse join sitä ensin pelkiltään ja sitten juuri grillistä tulleen hampurilaisen kanssa, joten se sopii myös seurusteluun ja auringonpaisteeseen, hirvenjauhelihaan ja kitkeriin karsinogeeneihin. Ja jos lasiisi lentää kärpänen, sekään ei varmaan haittaa.


Kippis!  

2 kommenttia:

  1. Hannibal taisi itse juoda viintä ihmisen kateenkorvan kanssa ja oli jammijammia:)
    Asiasta 15. Eilen tuli telkusta Ironman elokuva, lopussa sen piti pitää puhe ja lukea lapusta, mutta aloittikin vapaasti ja kaveri sanoi vieressä että lue lapusta, sitten se sanoi että se on Ironman, vaikka sitä oli kielletty sanomasta se. Lukiko se siinä lapussa vai vetikö se hatusta??? Nim. vaivaamaan jäänyt.

    VastaaPoista
  2. Se oli maksaa fava-papujen ja chiantin kanssa :)
    ja varmasti siinä lapussa luki joku ihan muu selitys.

    VastaaPoista