keskiviikko 14. toukokuuta 2014

32 ykköstä työhuoneessa

Sain haasteen. Ensin ajattelin, että lukeeko blogiani joku? Sitten, onko tämä joku kiertokirje? En tykkää niistä. Hitto. Mutta sitten päätin ettei ole.
Haasteen lähetti unelmien vuokrakämpän Larissa. Ideana on tutustua uusiin blogeihin. Haasteen säännöt menevät näin:


Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään
Haastetun pitää vastata haastajan antamiin 11 kysymykseen
Haastetun pitää valita haastettavaksi 11 blogia, joilla on alle 200 lukijaa
Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille
Sinun pitää kertoa kenet haastoit
Ei takaisin haastamista


11 asiaa
1 Suhtaudun kotoa lähtiessäni avaimien mukanaoloon ja hellan sulkemiseen lievän neuroottisesti. Avaimet tarkistan ainakin viidesti, viimeisen kerran rappukäytävässä ennen oven kiinni työntämistä. Ja välillä joudun käymään tarkistamaan onko hella varmasti pois päältä vaikka en olisi käyttänyt sitä koko päivänä. Positiivista on se, etten ikinä unohda avaimiani.
2 Olen kaiken suhteen sitä mieltä, että sen voi tehdä itse. Miksi ostaisin jonkun kalliin tyynynpäällisen, kun sen voi tehdä itse? Mutta sitten kuitenkaan en tule tehneeksi niitä asioita.
3 Käytän usein sanoja "huomattavan" ja "pöyristynyt". Niin huomattavan usein, että se on pöyristyttävää.
4 Tykkään kytätä naapureita.
5 Olen pelannut joitain kertoja Jatzya, enkä voi käsittää miksi olen siinä niin huono. Kysehän on vain tuurista ja siitä miten ne nopat sattuvat pyörimään. Siinä ei voi heittää mitenkään niin, että voisi sanoa heittävänsä hyvin. Miksi sitten kaikki muut ovat parempia kun minä???
6 Olen tosi huono häviäjä.
7 Kaikki 20 kynttäni on aina lakattu. Aina.
8 Kun menen yksin saunavuorolla saunaan, katson aina molempiin pukuhuoneisiin, vessaan, siivouskomeroon ja lauteiden alle. Hirviöiden varalta.
9 Haaveilen KitchenAidistä ja olen vihaamisen asti kateellinen kaikille joilla on sellainen (mutta kaikista eniten Leilalle Leila leipoo-ohjelmasta. En osaa sanoa miksi vihakateuteni kulminoituu häneen).
10 Meidän pihassa on suihkulähde ja se on siisteintä ikinä.
11 Varpaani palelevat ja olen aina kotona villasukat jalassa. Usein kesälläkin.


11 vastausta
1 Lempivuodenaikasi?
Syksy. Ehdottomasti syksy. Koska värikkäät lehdet, kärpässienet, siilien talviunet, kirpeät aamut, kynttilät, punaviini ja pihlajanmarjat.
2 Maalla vai kaupungissa?
Juuri nyt kaupungissa, missä kaikki on lähellä ja joku muu tekee lumityöt. Mutta tietysti kuulun siihen ihmisryhmään joka haaveilee omasta rintamamiestalosta (pitsihuvilasta jos ihan totta puhutaan) jossa voi pitää viittä kanaa, vuohta, tehdä omaa likööriä, maalata lautalattiansa pastettisävyin, teipata ikkunoihin washiteippi koristeita ja leipoa porkkanasämpylöitä itse kasvattamistaan porkkanoista. Ja sitten olla tosi lehka siitä kaikesta.
3 Miksi blogaat?
Muutin kaupunkiin josta en tunne oikeastaan ketään. Enkä voi jatkuvasti hengata vaan poikaystäväni kanssa ja kertoa sille kaikista huippujännistä kirjastoretkistäni tai siitä miten näin sinisen graffitin ja se oli hieno. Joten päätin kertoa internetille.
4 Minkälainen blogi on mielestäsi hyvä blogi?
Sellainen missä on kivoja kuvia ja kirjoitustyyli josta tykkään.
5 Suklaa vai salmiakki?
Suklaa. Salmiakkikin on hyvää, mutta suklaa.
6 Lempieläimesi?
Siili. Tai saukko. Tai pöllö. Se on kyllä lintu. Siili tai saukko. En pysty valitsemaan. Tai mikä tahansa eläinvauva. Tai ehkä pupu, kuten Annilla :)
7 Mitä kaikkea kierrätät?
Tahtoisin kierrättää kaiken, mutta jostain syystä se on muka niin vaikeaa. Lasin ja metallin ja pahvin ja paperin kierrätän nyt. Ja palautuspullot. Ja käytän kirpputoria molempiin suuntiin. Biojätteen kierrätys on jatkuvasti melkein alkamassa.
8 Lempiaineesi koulussa?
Kuvaamataito ja käsityöt. Tietysti.
9 Lempihedelmäsi?
Appelsiinit ja punaiset omenat talvella kun on niiden sesonki ja ne ovat parhaimmillaan.
10 Lempisovellukseni älypuhelimessa? Jos et omista älypuhelinta niin kerro mikset!
Jos saisin päättää, palaisivat kaikki lankapuhelinaikaan (terveisin mummo), jolloin aikatauluista pidettiin kiinni koska ei voinut ilmoittaa myöhästyvänsä jostain tai peruvansa viime hetkellä, jolloin ei tarvinnut olla koko ajan tavoitettavissa ja jolloin keskustelukumppanisi jutteli oikeasti sinulle, eikä samaan aikaan facettanut ja twiitannut. Ai että ärsyttääkö kun joku kesken keskustelun vaan vastaa "joo joo" ja "niin just" ja räplää puhelintaan? Kyllä ärsyttää. Eikä mistään faktoista voi enää vääntää, kun heti voi tarkistaa wikipediasta totuuden. Toki puhelimellani on äly, mutta ainoastaan soitan ja tekstaan sillä. Nettiä käytän tietokoneella. Enkä uskonut, että mulla olisi edes näin paljoa sanottavaa tästä...
11 Hulluinta mitä olet tehnyt?
Karkasin kotoa, enkä kertonut kenellekkään. Eikä se tapahtunut lapsena, vaan neljä vuotta sitten.


11 kysymystä
1 Mikä on paras irtokarkki?
2 Jos saisit kahdeksankymppiä rahaa, mihin käyttäisit sen?
3 Ottaisitko ennemmin kotitontun vai saunatontun?
4 Minkä väriset tulppaanit sopisivat keittiöösi parhaiten?
5 Mitä lisukkeita laitat hotdogiin?
6 Mihin tupaan kuuluisit Tylypahkassa?
7 Miten selviäisit vuodesta ilman meikkiä?
8 Mämmi vai maksalaatikko?
9 Jos olisit lintu, mikä lintu olisit?
10 Minkälaiset pussilakanat ostit viimeksi?
11 Mikä on paras kellonaika päivästä?


11 blogia
1 Lumiukon mietteitä
2 Essuntasku
3 THE LITTLE THINGS
4 the KotiKolo
5 Shoe Gal
6 Clementiia
7 Marionellan kotona
8 Tyttö touhuaa
9 Timanttia.
10 Handmade Lifestyle
11 KoKoti


Huh. Se kesti ikuisuuden. Jos luit tänne asti ja päätit ettet tahdokaan vastata tähän haasteeseen, se on ihan okei. Tai jos joku muu luki tänne asti ja tahtoo vastata, sekin on ihan okei. Kaikki on ihan okei. Mkay.  

7 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! :) Haaste vaikuttaa kivalta, joten challenge accepted! Toteutan haasteeni heti kun kouluhommat helpottavat. Vastaukset voi käydä lukemasta osoitteesta: http://henspeslittlethings.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta :) Toteutan haasteen myös heti kun ennätän. Kiva idea haastaa pienien lukijakuntien blogit mukaan, sillä tällä tavalla varmasti löytää uusia kivoja blogeja!

  VastaaPoista
 3. Ai vitsit, tuli ihan puun takaa! :D Pakko sanoa, että tosta älypuhelinjutusta oon kanssas täysin samaa mieltä! Oon niitä harvoja alle 25 vuotiaita, joilla ei ole, eikä ole koskaan ollutkaan älypuhelinta ja olen ylpeä siitä :D Haaste vastaanotettu.

  VastaaPoista
 4. Puun takaa tuli mullekin. Itse kahta lukuun ottamatta kävin etsimässä haastamani blogit blogilistalta. Ja se varmaan oli ideakin. Miten sitä muuten löytäisi uusia blogeja? :)

  VastaaPoista
 5. Mie yritän. kiitos. ps. tiedän minne karkasit

  VastaaPoista
 6. Kiitos kivasta haasteesta! Toteutan varmasti:)

  VastaaPoista
 7. Kiitti haasteesta, vastaan kun kerkeen:)

  VastaaPoista