sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Altaan reunalla AKA diy etelänloma

Aina ei ole varaa lähteä lomalle etelään. Aina ei ole lomaa. Tai tärkeimpänä, aina ei tahdo lomailla jossain altaan reunalla vaan löhöämässä. Mutta jos äkkiä vähän tahtookin, sitä varten ei tarvitse ostaa pakettimatkaa Karibialle tai edes Mallorcalle. Voit luoda helposti oman pikaloman.

1 Mitä tarvitaan:

Kesäiset vaatteet (tai bikinit, jos tykkää melkein nakuilla)
Aurinkolasit
Hattu tai huivi
Aurinkorasvaa
Suihkulähde
Pinkkiä kynsilakkaa (ei pakollista)
Drinkki
Koristeellinen pilli tai sateenvarjo drinkkiä varten
Kirja (koska kuka nyt altaan reunalla istuskelisi tekemättä mitään... Tylsää!)


2 Tee näin:

Lakkaa varpaankynnet pinkeiksi. Tämä ei ole välttämättä tarpeellista, mutta suosittelen sitä silti. Kaikkien pitäisi lakata kynsiään ja varpaankynsiään, ainakin kesällä. Ja mikäs sen pirteämpi kesäväri olisi kuin pinkki? Ei mikään.

Aurinkorasvaa itsesi. Kukaa ei tahdo olla palaa.

Sonnustaudu valitsemaasi vaatetukseen.

Tee drinkki (vaikka jääteetä). Koristele sateenvarjolla/koristeellisella pillillä, olethan allaslomalla.

Valitse viihdyttävä kirja. Se voi olla aivotonta kesähömppää, monta kertaa luettu lemppari tai vaikka kirja Viiltäjä-Jackistä. Koska mikä nyt sopii altaan reunalla istuskeluun paremmin kun viiltely ja murhaaminen ja postitse lähetetyt munuaiset? Itseasiassa varmaan aika moni asia.

Etsi suihkulähde, jossa on vihreä tai turkoosi pohja, kuten uima-altaissa. Jos se löytyy omasta pihasta, huippukätevää. Asettaudu valitsemaasi asentoon altaan reunalle. Nauti drinkistäsi ja kirjastasi.

Ole välittämättä ihmisistä, jotka varmaan katsovat sinua arvostellen, koska liotat jalkojasi suihkulähteessä ja valokuvaat itseäsi.

Nauti allaslomastasi kunnes kyllästyt ja huomaa miten kätevää on, että voit silloin vain kerätä kimpsusi ja mennä kotiin, eikä edessä ole vielä monta päivää samaa ja kotiin lentämistä ja lentokentältä kotiin tulemista ja matkalaukun purkamista. Sano "Jee! Olen kotona jo!"

Toista tarvittaessa.


Hyvää minilomaa!    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti