torstai 10. heinäkuuta 2014

Be the weirdest little weird in all weird town

Tänä aikana, kun Youtubeihmiset ovat uusia julkkiksia, on mielestäni hyvä tietää ketkä ansaitsevatkin olla. Kaikista seuraamistani Youtube-kanavista kolme on ylitse muiden.


Hannah Hart/My Drunk Kitchen

Pelkästä nimestä voi päätellä, että suureksi osin kanava perustuu humalassa kokkaamiseen. Hannan ei varsinaisesti ole hyvä kokki, mutta se on ihan toissijaista. Toki hän tekee muutakin kun kokkaa humalassa. kuten viljelee punseja ja on ihana. Varmasti koko internetin ihanin lesbo. Vähän aikaa sitten Hanna tapasi Obaman, ja laittoi krapuladrinkkiä Jamie Oliverin kanssa ja teki brownieseja Mary Louise Parkerin kanssa. Kyllähän sellainen on viihdyttävää.


Grace Helbig/ It's Grace

Gracekin kokkaa, mutta vain harvoin. Lisäksi hän arvostelee muotia ja vastaa ihmisten kysymyksiin. Ja on koko ajan hauska. Törkeä, mutta hauska. Gracella on mielipide kaikkeen. Sellaista arvostan.


Mamrie Hart/You Deserve a Drink

Mamrie on porukan ehdottomasti rääväsuisin. Hän osaa käsittämättömän siistejä kieroonkatsomistemppuja ja tekee drinkkejä ajankohtaisille aiheille. Koska kaikki ansaitsevat drinkin. Sitten on tietysti Beans, hänen chiuahauhansa, jonka kieli roikkuu jatkuvasti ulkona.


Parasta tietysti on, että he ovat kaikki kavereita oikeassa elämässä ja esiintyvät jatkuvasti toistensa videoilla. Ja koko kesän Grace ja Mamrie reissaavat pitkin Ameriikkaa ja kuvaavat HeyUSA-sarjaansa.


Eikä se riitä. Lisäksi he tekevät livekeikkoja, viimeksi Lontoossa ja Dublinissa. Sitten he tekivät elokuvan, Camp Takotan, joka kertoo kesäleiristä. Ja vielä trendikkäästi kirjoittivat kirjat, kuten kaikki nykyään. Tietysti pyrin kyseiset opukset itselleni hankkimaan, mutta kyllähän se nykyään on melkein pakollista, että Youtubejulkkikset kirjoittavat kirjoja. Hannahin kirjaa pitää odottaa elokuulle, Gracen lokakuulle ja Mamrien ensi kesään. Mutta sieltä ne tulevat.

Klik! Klik! Klik! Klik! Klik! Klik! Klik! Klik! Klik!
Koska jos on päättänyt fanittaa jotakuta, mielestäni se täytyy tehdä joka median kautta. Harkitsen liittyväni Twitteriin tästä syystä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti