perjantai 6. kesäkuuta 2014

Spagetti Bolognese

Mikä on parempaa ruokaa kun Spagetti Bolognese? Ei juuri mikään.


Bolognesekastike (neljälle)

400 g jauhelihaa
1 tölkki tomaattimurskaa (mikä tahansa käy, ei tarvitse olla trendikkäästi Mutti)
6 kirsikkatomaattia
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 pieni kuivattu chili
tuoretta basilikaa
suolaa, pippuria, paprikajauhetta
oliiviöljyä

Silppua sipuli, valkosipuli ja chili ja kuullota pannulla oliiviöljyssä. Lisää jauheliha ja paista. Lisää tomaattimurska ja kuutioidut kirsikkatomaatit. Kirsikkatomaatit eivät ole pakollisia, mutta niitä oli kaapissa. Anna porista. Mausta, kunnes hyvää. Lisää viimeisenä tuore, ja silputti basilika.

Tarjoile spagetin (oikean valkoisen, ei minkään täysjyvän), juustoraasteen ja krutonkien (sämpylä, valkosipulia, oliiviöljyä ja grillivastus) kanssa.




  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti